Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби (печиво), хліб Застосування: стрічка для тіста, стрічка для ферментації тіста Особливі характеристики: неклейка поверхня
Матеріал транспортерної сторони: Тканина з поліаміду (PA) / бавовни (CO) Поверхня транспортерної сторони: Тканина Властивості транспортерної сторони: Неадгезивна Колір транспортерної сторони: Сірий Тяговий шар (матеріал): Поліамід (PA) Кількість шарів тканини: 3 Матеріал з боку шківа: Тканина з поліаміду (PA) / бавовни (CO) Поверхня з боку шківа: Тканина Властивості поверхні з боку шківа: Неадгезивна Колір з боку шківа: Сірий Антистатичне обладнання: Ні Безклейовий шов: Ні Не підтримує горіння: Не має спеціальних властивостей проти займання Харчова відповідність, відповідає FDA: Так Харчова відповідність, відповідає ЄС: Так Товщина: 1,30 мм (0,05 дюйма) Маса стрічки/ременя: 1,1 кг/м² (0,225 фунт/фут²) Сила натягу для 1% розтягнення (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 3,4 Н/мм (19 фунт/дюйм) Сила натягу для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 1,6 Н/мм (9 фунт/дюйм) Мінімально допустима робоча температура (постійна): -20 °C (-4 °F) Максимально допустима робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F) Коефіцієнт тертя між стороною шківа і сталевим шківом: 0,15 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і обрезиненим валом: 0,35 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і столешнею з декапованої сталі: 0,25 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15 Максимальна ширина безшовної стрічки: 2400 мм (94,49 дюйма)